How to contact admin, error

Discussion in 'Talk back!' started by Jacknet, Feb 10, 2017.

Slippertalk Orchid Forum

Help Support Slippertalk Orchid Forum:

  1. Feb 10, 2017 #1
    I got a returned email from the admin email address saying the mailbox was full. Does anyone know how to contact the administrators.
    thanks,
    Jack
     
  2. Feb 10, 2017 #2
    Also...

    When I click new posts or Unread post I get -
    Sorry - no matches. Please try some different terms.
     
  3. Feb 10, 2017 #3

    NYEric

    NYEric

    NYEric

    Well-Known Member

    Joined:
    Sep 14, 2006
    Messages:
    47,183
    Likes Received:
    87
    Location:
    New York City Apartment
    I get the same problem in the office; it started after some Microsoft upgrades were installed.
     
  4. Feb 10, 2017 #4

    NYEric

    NYEric

    NYEric

    Well-Known Member

    Joined:
    Sep 14, 2006
    Messages:
    47,183
    Likes Received:
    87
    Location:
    New York City Apartment
    YShoot now it's doing it on my phone too, I had to restart it for weekly upgrades! :mad:
    I have to check Forums home to check the latest post on each forum area.
     
  5. Feb 10, 2017 #5

    Heather

    Heather

    Heather

    Administrator Staff Member Admin Moderator

    Joined:
    Jun 6, 2006
    Messages:
    10,489
    Likes Received:
    15
    Location:
    Sacramento, CA. Outside w/ Southeast Exposure
    Sorry. I haven't found a fix for this. Happens every time there are browser upgrades.
     
  6. Feb 10, 2017 #6

    Heather

    Heather

    Heather

    Administrator Staff Member Admin Moderator

    Joined:
    Jun 6, 2006
    Messages:
    10,489
    Likes Received:
    15
    Location:
    Sacramento, CA. Outside w/ Southeast Exposure
    Also just sent you a reply to your email Jack.
     
  7. Feb 10, 2017 #7

    NYEric

    NYEric

    NYEric

    Well-Known Member

    Joined:
    Sep 14, 2006
    Messages:
    47,183
    Likes Received:
    87
    Location:
    New York City Apartment
    Yes, I responded. Thanks. I pray for a resolution-like "Pray the Gay away!". :p
     
  8. Feb 16, 2017 #8

    mrhappyrotter

    mrhappyrotter

    mrhappyrotter

    Grand Chupacabra

    Joined:
    Dec 26, 2012
    Messages:
    2,337
    Likes Received:
    78
    Location:
    Central North Carolina
    Just saw this post while I was checking all the subforums. I have the same issue. It's not browser specific, nor OS specific, though. It happens in Windows, Android, Linux, and Mac using Firefox, Chrome, Opera, Internet Explorer and others. Clearing the cache and using incognito / private modes doesn't change it.

    Every once in a blue moon, the unread posts link works, but it mostly doesn't. I just stick to the main photo/image subs (Phrag, Paph, Other), and then from time to time click into the other subs to see what's new (since those are far less active). Alternatively, I'll open ST in an incognito window, and just won't log in, so that there's a link to Today's Posts. However, I suspect that doesn't work correctly as well.
     

Share This Page



arrow_white