Forum Help

Discussion in 'Talk back!' started by ronan, Feb 26, 2016.

Slippertalk Orchid Forum

Help Support Slippertalk Orchid Forum:

  1. Mar 5, 2016 #21

    NYEric

    NYEric

    NYEric

    Well-Known Member

    Joined:
    Sep 14, 2006
    Messages:
    47,157
    Likes Received:
    83
    Location:
    New York City Apartment
    OK, new problem. When I search for things and try to open up the old threads I'm getting only error 500 messages!
     
  2. Mar 5, 2016 #22

    Heather

    Heather

    Heather

    Administrator Staff Member Admin Moderator

    Joined:
    Jun 6, 2006
    Messages:
    10,489
    Likes Received:
    15
    Location:
    Sacramento, CA. Outside w/ Southeast Exposure
    Can you give me a specific example please, Eric?
     
  3. Mar 6, 2016 #23

    NYEric

    NYEric

    NYEric

    Well-Known Member

    Joined:
    Sep 14, 2006
    Messages:
    47,157
    Likes Received:
    83
    Location:
    New York City Apartment
    Say I search for "Dragon's blood", a lot of threads come up but when I try to open them I get an error message.
     
  4. Mar 6, 2016 #24

    Heather

    Heather

    Heather

    Administrator Staff Member Admin Moderator

    Joined:
    Jun 6, 2006
    Messages:
    10,489
    Likes Received:
    15
    Location:
    Sacramento, CA. Outside w/ Southeast Exposure
    Hm, I searched for "prissy" yesterday after your message and had no issues. I'm out of town for a couple days now but will try your search when I can. Step-daughter having her baby today. :)
     
  5. Mar 6, 2016 #25

    cnycharles

    cnycharles

    cnycharles

    Peloric keiki

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    9,391
    Likes Received:
    10
    Location:
    elmer, nj
    Congrats 'gammie'
    Thanks for the hard work :)
     
  6. Mar 8, 2016 #26

    ronan

    ronan

    ronan

    Well-Known Member

    Joined:
    Sep 8, 2009
    Messages:
    207
    Likes Received:
    0
    i found how to solve my problem: i just need to clear the cache. But there must be an option related to this problem, something to check...
     
  7. Mar 8, 2016 #27

    Heather

    Heather

    Heather

    Administrator Staff Member Admin Moderator

    Joined:
    Jun 6, 2006
    Messages:
    10,489
    Likes Received:
    15
    Location:
    Sacramento, CA. Outside w/ Southeast Exposure
    Eric, I searched for "dragons blood" and had no problems. You still having the issue?
     
  8. Mar 9, 2016 #28

    SlipperFan

    SlipperFan

    SlipperFan

    Addicted

    Joined:
    Jun 10, 2006
    Messages:
    43,300
    Likes Received:
    11
    Location:
    Michigan, USA
    I don't know if this is related, but I've been off Slippertalk for several days. Now, both my laptop and my desktop won't refresh the page (Safari) to show that I've read any of the threads.
     
  9. Mar 9, 2016 #29

    gonewild

    gonewild

    gonewild

    Grower

    Joined:
    Jun 26, 2006
    Messages:
    5,142
    Likes Received:
    2
    Location:
    Puerto Maldonado, Peru
    That is related and is one of the symptoms I was seeing.
     
  10. Mar 9, 2016 #30

    Heather

    Heather

    Heather

    Administrator Staff Member Admin Moderator

    Joined:
    Jun 6, 2006
    Messages:
    10,489
    Likes Received:
    15
    Location:
    Sacramento, CA. Outside w/ Southeast Exposure
    That could be related to the change I made the other day. I just changed it back to the original setting (since it didn't fix the original issue.) Let me know if that resolves it.
     
  11. Mar 10, 2016 #31

    SlipperFan

    SlipperFan

    SlipperFan

    Addicted

    Joined:
    Jun 10, 2006
    Messages:
    43,300
    Likes Received:
    11
    Location:
    Michigan, USA
    It's resolved on my laptop. Haven't checked the desktop yet. Thanks, Heather!
     
  12. Mar 10, 2016 #32

    cnycharles

    cnycharles

    cnycharles

    Peloric keiki

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    9,391
    Likes Received:
    10
    Location:
    elmer, nj

    That happens w/me safari/phone. Press 'unread' button, see list, follow link, press 'back' or 'reload' and you see same list just the followed links mark 'read'. Pressing back or reload shows the same thing. But it's safari on phone so I don't worry about it. Think laptop always works but mine is old and hasn't had any software updates in long time
    So get a Mac PowerPC G4 laptop if you can find one ;)


    Elmer Nj
     
  13. Mar 10, 2016 #33

    gonewild

    gonewild

    gonewild

    Grower

    Joined:
    Jun 26, 2006
    Messages:
    5,142
    Likes Received:
    2
    Location:
    Puerto Maldonado, Peru
    Today the edit function is not working for me. The process wont post the edit change, it just sits spinning forever. Maybe has nothing to do with the other problem but just in case I thought to mention it.
     
  14. Mar 10, 2016 #34

    silence882

    silence882

    silence882

    Lurker ST Supporter

    Joined:
    Jun 8, 2006
    Messages:
    878
    Likes Received:
    15
    Location:
    Maryland
    Hello,

    Here's the error I've been getting when first clicking on the New Posts option along the top ribbon:
    [​IMG]

    If I clear the cache and refresh the page it works just fine, so this is more of an inconvenience than anything else. It's happening for me in both Firefox and Chrome on my laptop.

    --Stephen
     
  15. Mar 10, 2016 #35

    tomkalina

    tomkalina

    tomkalina

    Vendor

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    2,605
    Likes Received:
    61
    Location:
    Naperville, IL
    Dumb question - How do I clear the cache? So far, the whole thing looks messed up.
     
  16. Mar 10, 2016 #36

    gonewild

    gonewild

    gonewild

    Grower

    Joined:
    Jun 26, 2006
    Messages:
    5,142
    Likes Received:
    2
    Location:
    Puerto Maldonado, Peru
    What browser are you using? You usually clear cache and history in options or tools.
     
  17. Mar 10, 2016 #37

    tomkalina

    tomkalina

    tomkalina

    Vendor

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    2,605
    Likes Received:
    61
    Location:
    Naperville, IL
    I'm using Firefox and just used Options to clear cache. Problem solved. Thanks, Lance!
     

Share This Page



arrow_white